HomeOver onsCasesDienstenVacaturesContact

Creative Media Network

Wij zijn er. Voor alles.

Als omnichannel marketing productiebureau met meer dan 80 specialisten in diverse disciplines onder één dak, biedt Creative Media Network een ultiem totaalpakket op het gebied van photo & video, publishing, design en tech. Wij hebben alles in (één) huis om de marktingproductie uit handen te nemen.

Design

Ons creatieve designteam maakt verbluffende visuele ontwerpen, bedenkt retailcampagnes en creëert authentieke merkervaringen. Samen ontwikkelen wij een creatief concept dat naadloos aansluit bij jouw merk of product. De gewenste boodschap, de sfeer, de stijl en de ideeën zetten wij om in beelden die jouw doelgroep aanspreekt.

Photo & Video

Getalenteerde fotografen met oog voor detail leggen het vast: dat ene speciale moment, dat prachtige product, dat verleidelijke, verrukkelijke beeld. Een beeld dat tot de verbeelding spreekt, opvalt, eruit springt. Geschoten op locatie of in onze fotostudio; van sfeerfoto en foodfoto tot een fashionshoot met pinguins en video’s die een extra visuele dimensie aan je beleving geven. De sets bouwen we zelf. Helemaal zoals jij dat wilt.

Publishing

Onze DTP-ers ontwerpen en ontwikkelen elke vorm van communicatie: van huis-aan-huis bladen, advertenties, brochures en catalogi tot displays en online uitingen. In onze ontwerpstudio vinden deze opmaak-, layout- en retoucheerwerkzaamheden plaats met als doel maximale visuele impact die je merk doet groeien en leidt tot conversieverhoging.

Tech

Met ons team werken we in een agile scrum omgeving om de hoogste kwaliteit te bieden en te zorgen voor integratie met je huidige business software. Van Back-end architectuur, Big Data, CMS, CRM integratie of aangepaste API's naar Native apps. Wij bieden de ontwikkeling van diensten in alle disciplines die nodig zijn om enterprise class omnichannel, mobiel en e-commerce oplossingen te bouwen.

Waar zitten we

Stephensonstraat 7

2014 KB Haarlem

The Netherlands

Contact

tel.: +31 (0)23 727 1120
kvk: 34074645